Κουφώματα Αλουμινίου

 

Κουφώματα Αλουμινίου

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Η αντικατάσταση κουφωμάτων σε κατοικημένο διαμέρισμα προκαλεί άγχος στη νοικοκυρά του σπιτιού, διότι την αντιλαμβάνεται σαν μια διαδικασία που θα προκαλέσει πολυήμερη αναταραχή στη λειτουργία του σπιτιού.

 

Και όμως η DOMICAL σας διαβεβαιώνει πως όλη η «αναταραχή» δεν διαρκεί παρά μόνο λίγες ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των κουφωμάτων.

Και αυτό γιατί η εταιρεία μας, Domical, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αντικατάσταση κουφωμάτων:

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας παίρνει τα ακριβή μέτρα των κουφωμάτωνκατασκευάζει τα κουφώματατοποθετεί τους υαλοπίνακεςτα ρολά και τις σίτες.

 

Επί τόπου του έργου εξειδικευμένο συνεργείο της DOMICAL:

· αποξηλώνει με μεγάλη προσοχή τα παλιά κουφώματα

· τοποθετεί τα μάρμαρα εφόσον απαιτούνται

· τοποθετεί τα κουφώματα

· κλείνει τα τυχόν κενά που δημιουργούνται κατά την αφαίρεση των παλιών ρολών

· ολοκληρώνει τα μερεμέτια

· επιδεικνύει τον τρόπο λειτουργίας των κουφωμάτων

· εξηγεί τον τρόπο συντήρησης των κουφωμάτων

· καθαρίζει τον χώρο

 

Όλες οι πιο πάνω εργασίες για διαμέρισμα που έχει μέχρι δέκα κουφώματα ολοκληρώνονται σε μια ημέρα.

 

Αξίζει να τονιστεί η αισθητικήη θερμομονωτική και η ηχομονωτική αναβάθμιση του διαμερίσματος και η οικονομία στη θέρμανση και την ψύξη μετά την αντικατάσταση των κουφωμάτων.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη επιλέγουμε σε συνεννόηση μαζί του το κατάλληλο σύστημα. Η εταιρεία Domical σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών μπορεί και καλύπτει κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις βασικές σειρές που διαθέτει η εταιρεία μας:

 

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ALBIO 129C ADVANCED

Η νέα πρόταση της Exalco δεν είναι άλλη από το νέο σύστημα Albio 129C Advanced, το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uf= 1,48 Ug= 1,0 W/(m2K) και Uw=1,4 Ug= 1,0 W/(m2K) µε Ug= 1,0 W/(m2K), χάρη στη χρήση ειδικών πολυαµιδίων.

Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας

Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραµµές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και βελτιωμένη αισθητική, δίνοντας μάλιστα την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.

Πιστοποιητικά

Αεροπερατότητα | Υδατοστεγανότητα | Αντοχή σε ανεμοπίεση

Θερμοπερατότητα

 

ALBIO 125C EXALCO

Η νέα πρόταση της Exalco στα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επίσης προσφέρει θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση.

Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε σχήμα καμπύλο και ίσιο. Το πλεονέκτημα του νέου συστήματος είναι η δυνατότητα συνδυασμού ίσιας κάσας με φύλλο καμπύλο.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά ή  ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

 

ALBIO 109C EXALCO

Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις.

Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.

Πιστοποιητικά

Αεροπερατότητα | Υδατοστεγανότητα | Αντοχή σε ανεμοπίεση

Θερμοπερατότητα

 

Για περισσότερες πληροφορίες στα ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου δείτε πατώντας εδώ.

 

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ALBIO 230 EXALCO

Η σειρά Albio 230 αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιαμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση με πολυαμίδια 20mm και προφίλ από PVC καθώς και στεγανότητα, χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης.

Πιστοποιητικά

Αεροπερατότητα | Υδατοστεγανότητα | Αντοχή σε ανεμοπίεση

Ηχομείωση

Θερμοπερατότητα

 

ALBIO 205 EXALCO

Η σειρά Albio 205 με κλασσικό σχεδιασμό αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαμόρφωση και την ανανέωση κάθε χώρου. Η στεγανότητα του είναι εφικτή με ειδικά βουρτσάκια και λάστιχα που εφαρμόζουν τόσο στα φύλλα όσο και στους οδηγούς. Ποιοτικό και ανθεκτικό, θεωρείται ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και ανάγλυφο.

Πιστοποιητικά

Αεροπερατότητα | Υδατοστεγανότητα | Αντοχή σε ανεμοπίεση

Ηχομείωση

 

 

ALBIO 225 EXALCO

Η σειρά Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.

Πιστοποιητικά

Αεροπερατότητα | Υδατοστεγανότητα | Αντοχή σε ανεμοπίεση

Ηχομείωση

Θερμοπερατότητα I

Θερμοπερατότητα II

Θερμοπερατότητα III

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συρόμενα και ανασυρόμενα συστήματα αλουμινίου πατήστε εδώ.

 

Η εταιρεία Domical διαθέτει κουφώματα συνθετικά (PVC) και αλουμινίου με σήμανση CE τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ» ως προς την ενεργειακή απόδοση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ» θα βρείτε πατώντας εδώ.