Δάπεδα για νοσοκομεία

ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΔΑΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η εταιρεία DOMICAL διαθέτει μια μεγάλη πικοιλία ομοιογενών δαπέδων κατάλληλα για νοσοκομεία αλλά και γενικότερα για χώρους με βαριά χρήση. 

Έχοντας μεγάλη τεχνογνωσία στο αντικείμενο και εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης, αναλαμβάνουμε έργα οποιουδήποτε μεγέθους σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001 με πεδίο εφαρμογής την προμήθεια και τοποθέτηση δαπέδων PVC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις σειρές που διαθέτουμε καθώς και ένα μέρος των χρωματισμών.

Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε διάφορες ενδεικτικές φωτογραφίες από τοποθετήσεις που έχει αναλάβει η εταιρία μας σε χώρους νοσοκομείων όπως διαδρόμους, χειρουργεία κ.α.

Για μια καλύτερη ενημέρωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή να μας επισκευθείτε στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40.

 

iQ Granit

Σχεδιασμένη για σχολεία, παιδικούς σταθμούς αλλά και νοσοκομεία, η σειρά iQ Granit παρέχει αξιοπιστία και εξαιρετική αντιστοιχία ποιότητας – τιμής.

Με την κλασική φιλοσοφία στα απλά χρώματα και χρησιμοποιώντας 62 διαφορετικούς χρωματισμούς, τα βινυλικά δάπεδα της σειράς αυτής μπορούν να ταιριάξουν εύκολα σε όποιο χώρο θέλετε να τα τοποθετήσετε. Η σειρά iQ Granit της εταιρίας Tarkett ενδείκνυται για βαριά επαγγελματική χρήση καθώς είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην αποφυγή δημιουργία λεκέδων αλλά και στην έντονη και συνεχή τριβή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ομοιογενές πλαστικό δάπεδο της σειράς αυτής, έχοντας την ειδική επεξεργασία iQ της Tarkett δεν θα χρειαστεί ποτέ επιπλέον κέρωμα ή γυάλισμα για την συντήρησή του. Χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά (ηχομονωτικό, αντιολισθητικό κα) η σειρά iQ Granit αποτελεί μια μοναδική λύση για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός επαγγελματικού χώρου.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τόσο κάποια από τα χρωματικά δείγματα του καταλόγου της σειράς iQ Granit, όσο και τη δήλωση επιδόσεων (CE) αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς iQ Granit θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

Standard Plus (2.0mm)

Διαθέσιμα σε περισσότερους από 30 διαφορετικούς απαλούς χρωματισμούς, με κλασικά σχέδια, η σειρά Standard Plus (2.0mm) είναι ιδανική για βαριά επαγγελματική χρήση. Το ομοιογενές δάπεδο της σειράς Standard Plus (2.0mm) (τόσο σαν ρολό όσο και σαν πλακάκι έχει) επίστρωση PUR για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή στον χρόνο. Η σειρά Standard Plus (2.0mm) προορίζεται για χώρους νοσοκομείων, οίκων ευγηρίας και εκπαιδευτικών κτηρίων όπως σχολεία ή παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία.

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα της σειράς Standard Plus (2.0mm) και η δήλωση επιδόσεων (CE) μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Standard Plus (2.0mm) θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

iQ Toro SC

Το iQ Toro SC είναι ένα αντιστατικό αγώγιμο δάπεδο για χρήση σε χειρουργεία, αίθουσες ακτινογραφιών, εργαστήρια κ.α.

Οι προηγμένες ιδιότητες της αγωγιμότητας του δαπέδου επιτυγχάνονται λόγω της ύπαρξης σωματιδίων άνθρακα σε όλο το μήκος της επιφάνειας του βινυλίου και του υποστρώματος καθαρού άνθρακα.

Η σειρά iQ Toro SC προσφέρει επίσης μεγάλη αντοχή απέναντι στους λεκέδες, την έντονη τριβή ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε περιοχές με μεγάλη κίνηση (όπως διάδρομοι νοσοκομείων).

Οι χρωματισμοί της σειράς αυτής ακολουθούν τους βασικούς τόνους των υπολοίπων σειρών iQ.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς iQ Toro SC θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

Vylon Plus

Ακολουθώντας ένα κλασικό χρωματισμό και επιλέγοντας μεταξύ 30 απαλών χρωμάτων, η σειρά Vylon Plus αποτελεί μια λύση για πολλές χρήσεις σε εξαιρετικές τιμές. Το ομοιογενές αυτό, πλαστικό δάπεδο της εταιρίας Tarkett είναι ιδανικό για βαριά επαγγελματική χρήση και συναντάται τόσο σε σχολεία, όσο και σε καταστήματα αλλά και νοσοκομειακούς χώρους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα χρωματικά δείγματα από τον κατάλογο της σειράς Vylon Plus όπως επίσης και τη δήλωση επιδόσεων (CE) αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Vylon Plus θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες ενδεικτικές φωτογραφίες από τοποθετήσεις που έχει αναλάβει η εταιρία μας σε χώρους νοσοκομείων όπως διαδρόμους, χειρουργεία κ.α.