Εταιρεία

Προφίλ εταιρείας domical

Η επιχείρηση DOMICAL ιδρύθηκε το 1996 από τον Πολιτικό Μηχανικό Πέτρο Μαστοροστέριο, Εργολήπτη Δημοσίων Έργων.

Ο Πέτρος Μαστοροστέριος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως Πολιτικός Μηχανικός το 1968. Το 1976 γίνεται Εργολήπτης Δημοσίων Έργων και ασχολείται με την κατασκευή δημόσιων κτιριακών έργων. Το 1988, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία, προμηθεύεται τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξειδικεύεται στις κατασκευές αλουμινίου.

Το 1996, ιδρύει τη DOMICAL η οποία εξοπλίζεται με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την κατασκευή κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου. Εγκαθίσταται σε ιδιόκτητο χώρο 500 τ.μ. και της δίδεται η δυνατότητα ανάπτυξης και διεκδίκησης μεγάλων έργων, γεγονός το οποίο επιδιώκει τα επόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα. Το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, το Καυτατζόγλειο στάδιο, το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες, το Χωριό Τύπου στο Μαρούσι, τα κτίρια των SPRIDERS στη Λάρισα και τα Ιωάννινα, είναι ενδεικτικά έργα στα οποία η DOMICAL ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία. Από το 2002 η εταιρεία ανήκει στους κληρονόμους Αθανασία Φάκα – Μαστοροστέριου Πολιτικό Μηχανικό, Στέλλα Μαστοροστέριου Αρχιτέκτονα Μηχανικό και Γιώργο Μαστοροστέριο Οικονομολόγο.

Πιστοποιητικά

Η DOMICAL είναι από τις πρώτες εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων που διαθέτει ISO 9002, και πιστοποιητικά ποιότητας για της θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την υδατοστεγανότητα.