Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης-Πέργκολα

Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης-Πέργκολα

PERGOLA BIOCLIMATIC - C
Σύστημα βιοκλιματικής ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ με κινητές περσίδες

Το σύστημα EXALCO PERGOLA BIOCLIMATIC - C είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα σκίασης εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας, αλλά και από τη βροχή ή το χιόνι με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων που προσφέρει, καθώς και η δυνατότητα προσθήκης διαφόρων αυτοματισμών (φωτισμός LED, αισθητήρες βροχής, χιονιού, αέρα κλπ), καθιστούν την πέργκολα ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.
Είναι ειδικά σχεδιασμένη και μελετημένη για να απορροφάται ο θόρυβος που προκαλείται κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων. Αυτό οφείλεται στη χρήση ειδικών εξαρτημάτων, όπως μοτέρ και ελαστικά, που επιτρέπουν την ελεύθερη κίνηση των περσίδων και το κλείσιμό τους με αθόρυβο τρόπο.
Η κίνηση των περσίδων μπορεί να ρυθμιστεί ηλεκτρικά από 0° έως 100° ώστε να επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση της πέργκολας σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να επιτυγχάνεται η επιθυμητή ηλιοφάνεια ή η ροή του αέρα.

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ

Το νέο σύστημα Exalco Fixed Pergola είναι ένα πρωτοποριακό πολυμορφικό σύστημα σκίασης, εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με σταθερές περσίδες, το οποίο επιτρέπει τη συνεχή ανανέωση του αέρα.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την απουσία εμφανών σημείων σύνδεσης και τη δυνατότητα επιλογής από ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει minimal αισθητική και την καθιστά ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Χρήση ως Διαχωριστικό
Αποτελεί μέρος της σταθερής πέργκολας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνεργασία με αυτή όσο και ανεξάρτητα ως διαχωριστικό δωματίων, περίφραξη ή άλλες εφαρμογές. Το βασικό προφίλ του διαχωριστικού συνεργάζεται με πλήθος προφίλ, καθώς και διαφόρων υλικών όπως γυαλί, διάτρητη λαμαρίνα, roller σκίασης και περισσότερα.

Φινίρισμα
Για το φινίρισμα των προφίλ προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ ανοδίωσης, χρωμάτος ηλεκτροστατικής βαφής (RAL) από μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ή απομίμησης ξύλου. Σε κάθε περίπτωση, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ιδανική για παραθαλάσσιες περιοχές.