Συνθετικά κουφώματα KBE

 

Συνθετικά κουφώματα KBE

Μία οικονομική αλλά παράλληλα αξιόπιστη λύση στην επιλογή των κατάλληλων κουφωμάτων για μία κατοικία αποτελούν τα συνθετικά κουφώματα pvc.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει συνθετικά κουφώματα με προφίλ του κορυφαίου γερμανικού οίκου KBE και συγκεκριμένα το σύστημα 70mm. Δηλαδή σύστημα κάσσας φύλλου βάθους 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 θαλάμων η οποία προσφέρει τη μέγιστη θερμομόνωση.

- Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε τόσο στα συνθετικά όσο και στα κουφώματα αλουμινίου είναι περιμετρικού κλειδώματος της γερμανικής εταιρείας G-U.Οι μηχανισμοί περιμετρικού κλειδώματος ασφαλίζουν το φύλλο του κουφώματος σε πολλά σημεία προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια άλλα και στεγάνωση.

- Οι υαλοπίνακες των κουφωμάτων είναι διπλοί θερμομονωτικοί ενώ εάν ο πελάτης το επιθυμεί μπορούν να τοποθετηθούν ενεργειακοί υαλοπίνακες μαλακής επίστρωσης low-e.

Εάν πρόκειται για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων τα συνεργεία μας αποξηλώνουν τα παλιά κουφώματα και τοποθετούν τα μάρμαρα εφόσον χρειάζεται. Τοποθετούν τα καινούρια κουφώματα και εφόσον έχει μείνει κενό πάνω από το καινούριο ρολό το χτίζουν με τούβλα YTONG. Τέλος απομακρύνουν τα παλιά κουφώματα και τα μπάζα και επιδεικνύουν τον τρόπο λειτουργίας των νέων κουφωμάτων.Όλες οι παραπάνω εργασίες ολοκληρώνονται αυθημερόν.

 

Για μια πληρέστερη ενημέρωση για τα συνθετικά κουφώματα καθώς και για οικονομική προσφορά για τα κουφώματα σας επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο τηλ. 2310-911361.

Εάν επιθυμείτε χωρίς καμία επιβάρυνση σας, τεχνικός της εταιρείας μας έρχεται στον χώρο σας, παίρνει τα ακριβή μέτρα και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τα κουφώματα σας. Έτσι η προσφορά που σας δίνουμε δεν είναι «στο περίπου», αλλά ακριβώς για τα δικά σας κοφώματα.