ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Η εταιρία Domical προτείνει για την επένδυση του χώρου σας υφασμάτινες (ή και μη), ρολοκουρτίνες. Με άξονα την ποιότητα αλλά και το συμφέρον του πελάτη μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο δειγμάτων.

Οι ρολοκουρτίνες έχουν την δυνατότητα να καλύψουν εν μέρει το φως του ήλιου αλλά και να δημιουργήσουν και πλήρη συσκότιση (ρολό τύπου black out) στον χώρο σας αν εσείς το επιθυμείτε. Το υλικό το ρολοκουρτίνων ποικίλει. Από υφάσματα λεπτά μέχρι υφάσματα φυσικής υφής σας προτείνουμε ρολοκουρτίνες ποιοτικές και οικονομικές.

Το συνεργείο μας, έρχεται στο χώρο σας, αφού καταλήξουμε στην επιλογή του χρώματος και του υφάσματος και παίρνει τα ακριβή μέτρα για τις ρολοκουρτίνες. Στην συνέχεια αναλαμβάνουμε την εξ ολοκλήρου τοποθέτηση των προϊόντων.

Παρακάτω θα βρείτε ένα δείγμα από τα σχέδια που διαθέτουμε, (μονόχρωμα, διάφορα σχέδια κ.α.) ενώ σας προτρέπουμε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα για ένα καλύτερο δειγματισμό ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310911361.