ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι οριζόντιες περσίδες αποτελούν μία οικονομική αλλά και υπέροχη διακοσμητική λύση για τη σκίαση κάποιου χώρου. Βρίσκουν εφαρμογή σε καταστήματα, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, αλλά και σε σπίτια, αφού μπορούν εύκολα να συνδυαστούν τόσο με μοντέρνες όσο και με πιο κλασσικές διακοσμήσεις.

Κατασκευάζονται από 100% λάμες αλουμινίου καθώς και τετράγωνους οδηγούς σιδήρου, βαμένα όλα με στατικές βαφές. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, τόσο στις λάμες όσο και στους οδηγούς. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν διάφορες ποιότητες, όπως τα διάτρητα και οι πέρλες.

Τα εξαρτήματα για τις οριζόντιες περσίδες εισάγονται από το εξωτερικό και είναι κατά βάση από ανθεκτικό πλαστικό και μέταλλο. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο φινίρισμα των εξωτερικών εξαρτημάτων, έτσι ώστε να είναι κομψά και να δένουν αρμονικά στη μορφή με το όλο σύνολο της περσίδας.

Στις οριζόντιες περσίδες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ορισμένες ειδικές κατασκευές. Μπορούμε να κατασκευάσουμε περσίδες:

• για παράθυρα που έχουν φάρδος μέχρι 25 εκατοστά

• ανάμεσα σε διπλοτζάμι

• χρήση ντίζας για στήριξη σε πόρτα ή ανοιγόμενο παράθυρο

 ηλεκτρική κίνηση με τηλεχειριστήριο ή ηλεκτρικό διακόπτη

Το συνεργείο μας, έρχεται στο χώρο σας, αφού καταλήξουμε στην επιλογή του χρώματος και παίρνει τα ακριβή μέτρα για τις περσίδες. Στην συνέχεια αναλαμβάνουμε την εξ ολοκλήρου τοποθέτηση των προϊόντων.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες εικόνες από έργα αλλά και κάποιους διαθέσιμους χρωματισμούς οριζόντιων περσίδων αλουμινίου.

Σας προτρέπουμε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα για ένα καλύτερο δειγματισμό ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310911361.