Είσοδοι οικοδομών

ΕΙΣΟΔΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Η ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, η οποία αυξάνεται αλματωδώς στις μέρες μας, καθιστά επιτακτική την αλλαγή των εισόδων των πολυκατοικιών με νέας τεχνολογίας, ώστε να αποτελέσουν ένα πρώτο εμπόδιο στην είσοδο ανεπιθύμητων επισκεπτών στην οικοδομή.

Η είσοδος της πολυκατοικίας χρησιμοποιείται από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και ανοιγοκλείνει αμέτρητες φορές καθημερινάΗ Domical έχει αναπτύξει τεχνολογία κατασκευής των εισόδων ώστε πέραν του αισθητικού αποτελέσματος, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σταθερότηταςλειτουργικότητας και ασφάλειας.


Οι είσοδοι πολυκατοικιών Domical κατασκευάζονται με:

· Προφίλ διθάλαμα βαρέως τύπου

· Μεντεσέδες βαρέως τύπου Dr Hann

· Μηχανισμό επαναφοράς GU

· Ηλεκτρικό κυπρί GU

· Κλειδαριές με πολλαπλά σημεία κλειδώματος GU

· Πάνελ πρεσσαριστά, παραδοσιακά (classic) αλλά και inox σε όλα τα σχέδια και χρώματα που κυκλοφορούν.

· Χερούλια και λαβές σε μεγάλη ποικιλία

· Υαλοπίνακες διπλούς με διάκενο, τρίπλεξ για μεγαλύτερη ασφάλεια, με ποικιλία σχεδίων.

 

Διατίθενται επίσης είσοδοι σε συνθετικό υψηλής αισθητικής, ποιότητας και ασφάλειας. Κάθε είσοδος σχεδιάζεται ειδικά για τον κάθε πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις αισθητικές επιλογές του.

 

Παρακάτω μπορείτε πατώντας στην κάθε εικόνα να ενημερωθείτε για τις διάφορες σειρές πανελ που χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τις πόρτες εισόδου των οικοδομών.

          

 

Έχουν τοποθετηθεί δεκάδες είσοδοι Domical μέχρι σήμερα και λειτουργούν χρόνια χωρίς να παρουσιάσουν προβλήματα. Οι πόρτες εισόδου που κατασκευάζει η εταιρεία μας, πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ενώ τοποθετούντε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζουν τα κατασκευαστηκά εργοστάσια.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ο μεντεσές βαρέως τύπου Dr Hann που χρησιμοποιούμε στις πόρτες εισόδου.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες με διάφορες εισόδους οικοδομών που έχει κατασκευάσει και τοποθετήσει η εταιρεία μας.