ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ WPC DECK

Τα WPC Deck ενδείκνυνται για χρήσεις όπως πισίνες, κήπους, υπαίθριους διαδρόμους, εξωτερικούς χώρους καταστημάτων και καφέ. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη σήψη και στους επιβλαβείς οργανισμούς. Είναι υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, έχει την όψη και αίσθηση του ξύλου χωρίς να έχει τα μειονεκτήματα του.

Η τοποθέτηση του σε δάπεδο γίνεται με την χρήση ειδικών μεταλλικών συνδέσμων και στηρίζονται σε ειδικά καδρόνια σε απόσταση 25-30 εκ το ανώτερο.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από WPC τόσο σε χρώματα όσο και σε εμφάνιση (φαρδύ - λεπτό χτένι κλπ.)

 

Περίφραξη

Το WPC αποτελεί μια πού ωραία και μοντέρνα λύση και για περιφράξεις. Η τοποθέτηση γίνεται πάνω σε μεταλλικούς ορθοστάτες με διάφορους τρόπους. Η εταιρεία Domical διαθέτει και για τις περιφράξεις μεγάλη ποικιλία λύσεων σε χρωματισμούς σε εμφάνιση καθώς και σε πλάτη σανίδων.

 

Επενδύσεις τοίχων

Το WPC χρησιμοποιείται και σαν επένδυση τοίχων κυρίως σε προσόψεις καταστημάτων. Η τοποθέτηση γίνεται με την χρήση ειδικών ορθοστατών.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 είτε να μας επισκεφτείτε στην έκθεση μας στη οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.

Για να δείτε τα δείγματα όλων των WPC που διαθέτουμε πατήστε εδώ.