Επαγγελματικές και εκθεσιακές μοκέτες πλακάκι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΠΛΑΚΑΚΙ

DESSO Essence της εταιρείας Tarkett

Δημιουργημένο με στόχο την ευελιξία, η πολύ ανθεκτική σειρά μοκετών DESSO Essence της εταιρείας Tarkett, αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη λύση τόσο σε θέμα αντοχής όσο και στην όψη.

Η μοκέτα πλακάκι Desso Essence λόγω της μεγάλης αντοχής που έχει αποτελεί την ιδανική επιλογή για χώρους όπως, ξενοδοχεία, εκθέσεις, χώρους αναμονής, χώρους γραφείων αλλά και γενικώς χώρους με πολύ κόσμο και συνεχή κίνηση.

Το βασικό προτέρημα του συγκεκριμένου τύπου μοκέτας (μοκέτα πλακάκι) είναι η εύκολη αποξήλωση και αντικατάσταση του καθώς σε περίπτωση αλλαγής ή δημιουργίας κάποιου λεκέ, μπορεί να αφαιρεθεί αμέσως το συγκεκριμένο πλακάκι και να τοποθετηθεί καινούργιο, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει στην περίπτωση του ρολού.

Στον τομέα των χρωμάτων οι επιλογές είναι πολλές ενώ η βασική γραμμή, το ύφος που κυριαρχεί στη συγκεκριμένη μοκέτα πλακάκι είναι πιο μίνιμαλ καθώς ως επί το πλείστον κυριαρχούν μονόχρωμα σχέδια.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Desso Essence θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Το πιστοποιητικό της μοκέτας πλακάκι Desso Essence θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένους διαθέσιμους χρωματισμούς ενώ για ένα καλύτερο δειγματισμό θα σας προτρέπαμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεσή μας, Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310911361.