ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ

Οι κάθετες περσίδες κατασκευάζονται σε στενό φύλλο 89mm, ή φαρδύ 127mm. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλαστικοποιημένο άκαυστο ύφασμα και είναι η κατάλληλη επιλογή όταν επιθυμούμε απλή σκίαση του χώρου. Έχουν υπέροχο στυλ και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Οι οδηγοί μπορούν να είναι στο χρώμα του αλουμινίου ή και σε λευκό (κατόπιν παραγγελίας).

Πολλές φορές οι κάθετες περσίδες μπορούν να είναι μία ιδανική λύση σαν διαχωριστικά δωματίων. Ακόμα μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικές εφαρμογές για επικλινείς επιφάνειες.

Επιπλέον υπάρχουν και οι P.V.C κάθετες περσίδες. Οι τελευταίες αποτελούν την ιδανική λύση όταν θέλουμε να συνδυάσουμε το λεπτό στυλ με την πλήρη συσκότιση σε ένα χώρο. Τα φύλλα είναι αντανακλαστικά, θερμομονωτικά και αντιστατικά. Δεν χρειάζονται αλυσίδα στο τελείωμα, διότι έχουν άριστη συμπεριφορά στο κρέμασμα.

Διατίθενται σε φάρδος φύλλου 89mm και σε πολλά χρώματα. Οι οδηγοί μπορούν να είναι στο χρώμα του αλουμινίου ή και σε λευκό (κατόπιν παραγγελίας). Ακόμα μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικές εφαρμογές για επικλινείς επιφάνειες.

Το συνεργείο μας, έρχεται στο χώρο σας, αφού καταλήξουμε στην επιλογή του χρώματος και του υλικού και παίρνει τα ακριβή μέτρα για τις περσίδες. Στην συνέχεια αναλαμβάνουμε την εξ ολοκλήρου τοποθέτηση των προϊόντων.

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα για έναν καλύτερο δειγματισμό τόσο στο τομέα των χρωμάτων όσο και στο θέμα της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο τηλέφωνο 2310911361.