Δάπεδα laminate και ημιμασίφ

 

Δάπεδα laminate και ημιμασίφ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα δάπεδα laminate εώς 30/4/2023

7mm AC3/31 8,50 ευρώ+φπα(2 κωδικοί KronoOriginal)

8mm AC4/32 10,00ευρώ+φπα (6 κωδικοί KronoOriginal και Floor-Experts)

10mm AC5/33 14,00 ευρώ+φπα (5 κωδικοί KronoOriginal Supreme Vario)

και εώς 6 άτοκες δόσεις σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα

 

 

Η εταιρεία Domical έχει εντάξει στα προϊόντα της δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Συγκεκριμένα διαθέτει δάπεδα laminate, προγυαλισμένα ημιμασίφ ξύλινα δάπεδα, βυνιλικά δάπεδα LVT, πλαστικά δάπεδα καθώς και DeckWpc για εξωτερικούς χώρους και περιφράξεις.  

 

Επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και τοποθέτηση

· Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας προτείνουμε το ανάλογο δάπεδο. Laminate, ημιμασίφ ξύλινο δάπεδο, lvtκαι πλαστικά δάπεδα είναι οι επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση της μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ποιοτήτων.

· Μετά την επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και εφόσον θελήσετε να τοποθετήσουμε εμείς το δάπεδο, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, τον μετράμε ακριβώς και καταγράφουμε όλα τα υλικά που θα χρειαστούν εκτός από το δάπεδο όπως προφίλ κλπ καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν την σωστή τοποθέτηση του πατώματος όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών κλπ.

· Στη συνέχεια και εφόσον σχεδόν όλα τα πατώματα είναι ετοιμοπαράδοτα κανονίζουμε την ημέρα της τοποθέτησης. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επίσημο, υπεύθυνο και απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο στην τοποθέτηση δαπέδων το οποίο διαθέτει πιστοποίηση ISO. Το συνεργείο μας εξυπηρετεί άμεσα και σε πολύ γρήγορο χρόνο. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του δαπέδου ενός σπιτιού ολοκληρώνεται μέσα σε μια ημέρα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται προβλήματα ειδικά εάν το σπίτι κατοικείται.

· Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται εκτός από την τοποθέτηση όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών, η επανατοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας καθώς και τις μεταφορές των επίπλων κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Επίσης διάφορα μερεμέτια όπως επισκευές στο παλιό ξύλινο δάπεδο, στοκαρίσματα κλπ.

 

Τα προϊόντα που διαθέτουμε

 

Laminate

Διαθέτουμε μια συλλογή με περισσότερα από 200 σχέδια laminate όλων των τύπων 7, 8, 10 και 12 mm, με εμφανή αρμό ή χωρίς αρμό όλων των ποιοτικών κατηγοριών AC3/31, AC4/32, AC5/32 και AC5/33Κανονικών και μεγάλων διαστάσεων με λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια και σε πολλά χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Σε κάθε χρώμα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές με αρκετές αποχρώσεις, με ρόζους ή χωρίς με μονοσάνιδη, δισάνιδη ή τρισάνιδη εμφάνιση, με διάφορες υφές  κλπ.

                              

 

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα των σειρών που διαθέτουμε. Όλες οι σειρές laminate που διαθέτουμε είναι των γερμανικών εταιρείων Swiss Krono, Kronotex, Meister και της γαλλικής εταιρείας Tarkett και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως BlaueEngel και Pefcκ.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δάπεδα laminate αλλά και ένα ακόμα καλύτερο δειγματισμό των διαθέσιμων δαπέδων laminate θα βρείτε πατώντας εδώ.

 

 

Ημιμασίφ προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα

 

Η εταιρεία μας DOMICAL εισάγει τα ημιμασίφ προγυαλισμένα δάπεδα της εταιρείας FLOOR-EXPERTS. Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει μια τεράστια συλλογή σε διάφορους τύπους δαπέδων. Συγκεκριμένα διαθέτει μονοσάνιδα, τρισάνιδα και ψαροκόκκαλα με πολύ μεγάλη ποικιλία σε χρωματισμούς και διαστάσεις. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στην εμφάνιση του ξύλου (καθαρά, με ρόζους, ρουστίκ κλπ) καθώς και επεξεργασίες όπως βουρτσισμένα, επίστρωση με βερνίκι ή λάδι κλπ.

Η εταιρεία μας επειδή εισάγει όλα τα δάπεδα κατευθείαν από το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές τόσο σε πελάτες χονδρικής όσο και σε πελάτες λιανικής.

Τα ημιμασίφ δάπεδα είναι ξύλινα δάπεδα τριών στρώσεων που η επάνω στρώση είναι ξύλο δρυς, ιροκο κλπ. Τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο που τοποθετείται και το laminate πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο: πλακάκι, μάρμαρο, παλιό ξύλο, ψευτοπάτωμα και τσιμεντοκονία και έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση με το κλασικά ξύλινα δάπεδα που όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά με τα κλασικά παρκέ είναι ότι τοποθετείται πολύ πιο εύκολα και είναι ήδη γυαλισμένο. Δεν απαιτείται δηλαδή καμία εργασία πέρα από την πλωτή τοποθέτηση. Τα ημιμασίφ δάπεδα αποτελούν ιδανική λύση για ανακαινίσεις.

Τα ημιμασίφ δάπεδα που θα βρείτε στην εταιρεία μας είναι ευρωπαϊκών εταιρειών και βγαίνουν σε αρκετά χρώματα δρυ (φυσικό λευκό

 

γκρι κλπ) και σε ιρόκο. Σε κάθε χρώμα υπάρχει τρισάνιδο αλλά και μονοσάνιδο με εντυπωσιακές μεγάλες σανίδες.

Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από τα διαθέσιμα χρώματα και σχέδια.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ημιμασίφ δάπεδα αλλά και ένα ακόμα καλύτερο δειγματισμό των διαθέσιμων δαπέδων θα βρείτε πατώντας εδώ.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για δειγματισμό των δαπέδων επισκευθείτε την έκθεση μας, Υμηττού 40 Κάτω Τούμπα ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310911361.

 

Οι τιμές των laminate ξεκινούν από 8,50+φπα και υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις δουλειές της εταιρείας μας: