ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ LVT

Τα δάπεδα LVT είναι ιδανικά για καταστήματα, γραφεία και γενικά για χώρους με μεγάλη κίνηση ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και το κυριότερο είναι τελείως αδιάβροχα. Η εμφάνιση τους είναι ίδια με αυτή του laminate. Η τοποθέτηση γίνεται κολλητά αφού πρώτα γίνει η κατάλληλη επεξεργασία στο ήδη υπάρχον δάπεδο.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία τόσο χρωμάτων όσο και ποιοτήτων.

Δάπεδα lvt εισαγωγής μας

Η εταιρεία μας, εισάγει δάπεδα βινυλίου με πολύ ανθεκτικό προστατευτικό φίλμ, της εταιρείας Floor Experts, και σας τα προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η σειρά WINFLEX PRO ενώνει τα δύο επιθυμητά χαρακτηριστικά των δαπέδων: ομορφιά και αντοχή καθώς διαθέτει προστατευτικό φίλμ 0,55mm.

Με άλλα λόγια η σειρά WINFLEX PRO της εταιρείας Floor Experts, αποτελεί ένα απίστευτα ανθεκτικό πάτωμα που είναι και ταυτόχρονα ελκυστικό σε μορφή, εμφάνιση και υφή. Ειδικά επιλεγμένες απομιμήσεις ξύλου ζωντανεύουν σε διάφορα στυλ και αποχρώσεις ενώ συναντάμε και απομιμήσεις πατητής τσιμεντοκονίας.

Η εταιρεία Domical, εισάγει τα συγκεκριμένα δάπεδα και τα προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε, μπορούμε να σας αποστείλουμε δείγμα του δαπέδου στο χώρο σας, για ένα καλύτερο δειγματισμό.

Κολλητά LVT

Οι βινυλικές λωρίδες WINFLEX PRO τοποθετούνται κολλητά στο δάπεδο με την χρήση μαγνητικής κόλλας την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εφαρμογές βινυλικών δαπέδων της κορυφαίες εταιρείας Tarkett. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή να μας επισκευθείτε στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.