ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ LAMINATE KAI ΗΜΙΜΑΣΙΦ

Η εταιρεία Domical διαθέτει υψηλής ποιότητας υποστρώματα για laminate δάπεδα και ημιμασίφ, της εταιρείας Arbiton, πρωτοπόρα στον τομέα των υποστρωμάτων.

Τα υποστρώματα αυτά είναι ανθεκτικά στην βαριά χρήση και κατάλληλα στην απορρόφηση των θορύβων ενώ ορισμένα από αυτά έχουν και πιστοποιημένες θερμομονωτικές ιδιότητες. Το κάθε υπόστρωμα συνοδεύεται από ξεχωριστές πιστοποιήσεις καθιστώντας αξιόπιστες τις ιδιότητές του.

Παρακάτω θα βρείτε τους διαθέσιμους τύπους υποστρωμάτων που υπάρχουν στην έκθεσή μας ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους για κατέβασμα.

Για ένα καλύτερο δειγματισμό θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας, Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 911 361.

 

MULTIPROTEC ACOUSTIC 3in1

Το υπόστρωμα MULTIPROTEC ACOUSTIC 3in1 αποτελεί την καλύτερη λύση στον τομέα των υποστρωμάτων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα υποστρώματα είναι αρχικά η άριστη συμπεριφορά του με την ενδοδαπέδια θέρμανση. Επίσης, είναι πολύ ανθεκτικό στην βαριά χρήση και αντέχει τους κραδασμούς. Το τρίτο βασικό χαρακτηριστικό του είναι η πολύ καλή ηχοαπορροφητικότητα η οποία μειώνει τον θόρυβο που δημιουργείται και εσωτερικά του σπιτιού αλλά και εξωτερικά.

                                          

Το MULTIPROTEC ACOUSTIC 3in1 συγκεντρώνει 3 τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα υπόστρωμά αφού συνδυάζει το βασικό υπόστρωμα με ένα φύλλο αλουμινίου και κολλητική ταινία ενσωματωμένη επάνω του για πιο εύκολη και ποιοτική εγκατάσταση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υποστρώματος θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

 

OPTIMA AQUASTOP

Το υπόστρωμα OPTIMA AQUASTOP αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το δάπεδό σας.

Είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση ενώ διαθέτει και οδηγούς κοπής για πιο εύκολη τοποθέτηση. Έχει εξαιρετικές αποδόσεις όσον αναφορά την ηχομόνωση και αντέχει στην βαριά χρήση.

                                          

Το υπόστρωμα OPTIMA AQUASTOP με την τεχνολογία 3in1 συγκεντρώνει 3 τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα υπόστρωμά αφού συνδυάζει το βασικό υπόστρωμα με ένα φύλλο αλουμινίου και κολλητική ταινία ενσωματωμένη επάνω του για πιο εύκολη και ποιοτική εγκατάσταση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δαπέδου θα τα βρείτε πατώντας εδώ

 

SECURA THERMO AQUASTOP SMART 

Το υπόστρωμα SECURA THERMO AQUASTOP SMART αποτελεί μια έξυπνη λύση για το δάπεδό σας.

   

Λόγω της μορφής του (φυσούνα) ανοίγει και εφαρμόζει στο δάπεδο πολύ γρήγορα και απλά. Είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση ενώ διαθέτει και οδηγούς κοπής για πιο εύκολη τοποθέτηση.

                                                 

Το υπόστρωμα SECURA THERMO AQUASTOP SMART με την τεχνολογία 3in1 συγκεντρώνει 3 τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα υπόστρωμά αφού συνδυάζει το βασικό υπόστρωμα με ένα φύλλο προστατευτικό κατά της υγρασίας και κολλητική ταινία ενσωματωμένη επάνω του για πιο εύκολη και ποιοτική εγκατάσταση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δαπέδου θα τα βρείτε πατώντας εδώ

 

SECURA AQUASTOP FLEX

Το υπόστρωμα SECURA AQUASTOP FLEX είναι το κατάλληλο υπόστρωμα για αυτούς που δεν θέλουν να δώσουν αρκετά χρήματα αλλά ψάχνουν ένα ποιοτικό υλικό με αντοχή και προστασία από την υγρασία.

  

Το υπόστρωμα SECURA AQUASTOP FLEX διαθέτει την νέα τεχνολογία FLEX μέσω της οποίας το υλικό είναι πολύ πιο εύκαμπτο, τοποθετείται πιο εύκολα και δεν κόβεται καθώς είναι πιο ελαστικό στην χρήση.

                                          

Το υπόστρωμα SECURA AQUASTOP FLEX με την τεχνολογία 3in1 συγκεντρώνει 3 τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα υπόστρωμά αφού συνδυάζει το βασικό υπόστρωμα με ένα φύλλο αλουμινίου και κολλητική ταινία ενσωματωμένη επάνω του για πιο εύκολη και ποιοτική εγκατάσταση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υποστρώματος θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

 

SECURA EXTRA

Το SECURA EXTRA είναι ένα υπόστρωμα μεσαίας κατηγορίας με βασικό χαρακτηριστικό την εύκολη τοποθέτηση καθώς διαθέτει οδηγούς κοψίματος για πιο εύκολη προσαρμογή στο χώρο σας.

  

Το υπόστρωμα SECURA EXTRA έχει ηχοαπορροφητικές ιδιότητες και παρέχει, σύμφωνα και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θερμομόνωση στο χώρο σας.

                                        

Είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση ενώ αποτελεί μια αρκετά οικονομική λύση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υποστρώματος SECURA EXTRA θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

 

SECURA LIGHT

Το υπόστρωμα SECURA LIGHT αποτελεί την πιο οικονομική λύση της εταιρείας μας ενώ ταυτόχρονα παραμένει αξιόπιστη όσον αφορά την ποιότητα και την ανθεκτικότητά του.

Το υπόστρωμα SECURA LIGHT διαθέτει πιστοποιητικά τόσο για την θερμομόνωση που προσφέρει όσο και για την ηχοαπορροφητικότητα του. Είναι η καλύτερη επιλογή για μια οικονομική λύση.

                                          

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υποστρώματος θα τα βρείτε πατώντας εδώ.