Οικιακά πλαστικά δάπεδα

OIKIAKA ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει πλαστικά δάπεδα γα βαριά επαγγελματική και οικιακή χρήση σε μια μεγάλη πικοιλία τύπων και χρωματισμών. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες δαπέδων σας προτείνουμε μέσα μια μεγάλη γκάμα σχεδίων την καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε πλήρως την αποξήλωση (όπου χρειάζεται) και την τοποθέτηση οποιουδήποτε δαπέδου.

Οικιακά πλαστικά δάπεδα εισαγωγής μας

Η εταιρεία  Domical, εισάγει δάπεδα PVC σε ρολό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Με μεγάλη αντοχή στην βαριά χρήση αλλά και με πιο λεπτό φιλμ για οικιακή χρήση, τα ρολά PVC μπορούν να ταιριάξουν στον οποιονδήποτε χώρο. Με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, τα συγκεκριμένα δάπεδα μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα από τα δείγματα που διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και εικόνες, θα βρείτε πατώντας εδώ.

 

Οικιακά πλαστικά δάπεδα Tarkett

Η εταιρία Tarkett, πρωτοπόρος στον τομέα των δαπέδων, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από πλαστικά δάπεδα. Η εταιρία Domical σας προτείνει τις σειρές Exclusive 240, Exclusive 260 και Exclusive 300+.

Από απλούς χρωματισμούς, σε μίνιμαλ γραμμές μέχρι ιδιαίτερα σχέδια με έντονους χρωματισμούς, και οι τρεις σειρές μπορούν και καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα δείγματα των σειρών αυτών. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και ακόμα περισσότερα σχέδια σχετικά με τα πλαστικά δάπεδα της εταιρίας Tarkett πατήστε εδώ.

 

Οικιακά πλαστικά δάπεδα Beauflor

Ένα όμορφο σπίτι ξεκινά με ένα όμορφο πάτωμα. Η γερμανική εταιρία Beauflor με την φράση αυτή προσφέρει εξαιρετικές λύσεις στον τομέα των πλαστικών δαπέδων. Είτε σε κλασικά σχέδια, είτε σε πιο μοντέρνες γραμμές, τα πλαστικά δάπεδα της Beauflor καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Η εταιρία Domical, σας προτείνει τις σειρές Massif και Atlantic

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα από τις δύο αυτές σειρές. 

 

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να δείτε ακόμα περισσότερα δείγματα της εταιρίας Beauflor πατήστε εδώ.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί ή επισκευθείτε μας στην έκθεση μας, στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας.