ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρεία DOMICAL διαθέτει μια μεγάλη πικοιλία αθλητικών δαπέδων PVC κατάλληλα για χρήση σε κλειστά γήπεδα μπάσκετ, βόλευ και χαντμπολ αλλά και σε γυμναστήρια, χώρους εκμάθησης πολεμικών τεχνών, χώρους ψαχαγωγικών δραστηριοτήτων, χώρους σχολείων και γενικότερα σε χώρους που απαιτείται αντικραδασμικό δάπεδο. Έχοντας μεγάλη τεχνογνωσία στο αντικείμενο και εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης, αναλαμβάνουμε έργα οποιουδήποτε μεγέθους σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001 με πεδίο εφαρμογής την προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικών δαπέδων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από έργα μας, τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθέσιμους χρωματισμούς.

Για μια καλύτερη ενημέρωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.2310911361 ή να μας επισκευθείτε στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40.

 

   

 

Taraflex Performance της Gerflor

Η σειρά Taraflex Performance, της γαλλικής εταιρίας Gerflor, αποτελεί την ιδανική λύση για χώρους άθλησης σε πολύ καλές τιμές. Συναντάται σε γυμναστήρια αλλά και σε κλειστά γήπεδα όπως handball, volley και μπάσκετ ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε γήπεδα ολυμπιακών προδιαγραφών. Η Gerflor, με εμπειρία πάνω από 60 χρόνια στον χώρο των αθλητικών δαπέδων, αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και τρομερές επιδόσεις. Το πλαστικό δάπεδο της σειράς Taraflex Performance, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανατομία του αθλητικού δαπέδου Taraflex Performance ενώ ακολουθούν, ορισμένα χρωματικά δείγματα από την σειρά αυτή όπως επίσης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως και η δήλωση επιδόσεων (CE) τα οποία είναι διαθέσιμα και για λήψη.

  • 1 - Τριπλή επίστροση Protecsol

  • 2 - D-Max / D-Max+

  • 3CXP HD

  • 4 - Sanosol

 

 

 

          

               

          

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Taraflex Performance θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Το fire certification θα το βρείτε πατώντας εδώ.

 

Omnisports Excel (8.3 mm) της Tarkett

Η σειρά Omnisports Excel (8.3 mm) είναι ένα βινυλικό αθλητικό δάπεδο που παρέχει πλήρη ασφάλεια και εξαιρετική απόδοση. Εγκεκριμένη από μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, η σειρά αυτή αποτελεί την ιδανική λύση για γήπεδα όπως handball, volley ή basket τόσο δημοτικών σχολείων αλλά και γυμνασίων ή λυκείων. Η σειρά Omnisports Excel (8.3 mm) έχει ειδική επίστρωση τεχνολογίας Top Clean XP για επιπλέον αντοχή στην χρήση και την τριβή.​

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε την σύσταση του βινυλικού δαπέδου της σειράς Omnisports Excel (8.3 mm) ενώ ακολουθούν ορισμένα χρωματικά δείγματα αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως και η δήλωση επιδόσεων (CE) της σειράς αυτής.

• 1 - Ανάγλυφη επιφάνεια που προσφέρει εξαιρετική απόδοση ενάντια στην τριβή

2 - Μεγάλη αντοχή στη δημιουργία γρατζουνιών και εύκολη συντήρηση με την τεχνολογία TopCLEAN XPTM

3 - Εξαιρετικής ποιότητας διαφανές βινύλιο ανθεκτικό στη φθορά

4 - Ζωντανά χρώματα με τη χρήση υψηλής ανάλυσης εκτυπωτών για την απόδοση πιο έντονων χρωμάτων

5 - Λεπτές ίνες γυαλιού για αξεπέραστη σταθερότητα (<0,10%)

6 - Ομογενές συμπιεσμένο φύλο από ανακλώμενο βινύλιο για μεγαλύτερη αντοχή

7 - Αντικραδασμικό και ηχομονωτικό υπόστρωμα

 

                     

                  

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Omnisports Excel (8.3 mm) θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Το fire certification θα το βρείτε πατώντας εδώ.