Δάπεδα Linoleum

ΔΑΠΕΔΑ LINOLEUM

Το δάπεδο Linoleum της εταιρίας Tarkett έχει ως βασικά στοιχεία φυσικά υλικά. Αποτελεί μια από τις πιο φυσικές και με μεγαλύτερη αντοχή επιλογές στην αγορά ενώ είναι διαχρονικά αναγνωρίσιμη για την φυσική της ομορφιά, την άνεση που παρέχει και την αξεπέραστη ποιότητά της.

Το linoleum είναι φτιαγμένο από 94% φυσικές πρώτες ύλες (λινέλαιο, κόκκους ξύλου και φελλού, ρητίνες κ.α.) οι οποίες έχοντας υποστεί ειδικές επεξεργασίες τοποθετούνται επάνω σε φυσική γιούτα.

Το linoleum διατίθεται σε μια πληθώρα σχεδίων σε έντονους αλλά και σκούρους χρωματισμούς.

Η τεχνολογία xf²™ που προστατεύει την εξωτερική επιφάνεια του υλικού το καθιστά τόσο, ανθεκτικό στην βαριά χρήση όσο και εύκολο στην συντήρηση του.

Το linoleum συναντάται σε χώρους νοσοκομείων, δημόσιων κτηρίων όπως βιβλιοθήκες, αλλά και σε νηπιαγωγεία αλλά και σχολεία.

Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές σειρές των δαπέδων linoleum.

 

Για μια καλύτερη ενημέρωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.2310911361 ή να μας επισκευθείτε στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40.

 

VENETO

Η σειρά Veneto αποτελείται από έντονους αλλά και απαλούς χρωματισμούς σε απομίμηση μαρμάρου αποκτώντας αισθητικά μια διαχρονική αξία.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Veneto θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

TRENTINO

Συνδυάζοντας το μοντέρνο με το κλασικό το Trentino παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό με 3 διαφορετικούς χρωματισμούς.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Trentino θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

ORIGINALE

Η σειρά που αντικατοπτρίζει την φυσικότητα και τον χαρακτήρα των linoleum είναι η Originale καθώς τα σχέδιά της παρουσιάζουν σε όλη τους την ομορφιά τα φυσικά προϊόντα ακολουθώντας γήινους χρωματισμούς.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Originale θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

STYLE ELLE

Όταν η μίξη του κλασικού σχεδίου έρχεται αντιμέτωπη με την μοντέρνα αισθητική δημιουργείται η σειρά Style Elle. Πρόκειται για ένα συνδυασμό μοντέρνων χρωμάτων και φωτεινών σχεδίων σε απομίμηση μαρμάρου.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Style Elle θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

ETRUSCO

Μία μοντέρνα σειρά από linoleum, η σειρά Etrusco διαθέτει δεκαέξι έντονους και ζωηρούς χρωματισμούς. Χάρης στα μονόχρωμα σχέδιά της η Etrusco μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε άλλο χρωματισμό επιλέξτε στο χώρο σας.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Etrusco θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.