Δάπεδα laminate της εταιρείας Floor Experts

 

Δάπεδα laminate της εταιρείας Floor Experts

Η εταιρεία Floor Experts διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε σειρές laminate με διάφορα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενώ θα βρείτε ακόμα μεγαλύτερη επιλογή σε διαθέσιμα χρώματα και σχέδια. Οι διαθέσιμες σειρέ που θα βρείτε στο site μας αλλά και στην έκθεσή μας αποτελούν μια εξαιρετική λύση τόσο για δωμάτια σπιτιών όσο και για επαγγελματικούς χώρους με βαριά χρήση.

Παρακάτω θα βρείτε δύο διαφορετικές κατηγορίες laminate της σειράς Lifestyle.

 

Lifestyle Trend

Η σειρά laminate Trend προσφέρει πολλές επιλογές για όποιον θέλει ένα δάπεδο αξιόπιστο σε μοντέρνους χρωματισμούς με λίγες λεπτομέρειες επάνω στη σανίδα. Με εμφανή αρμό, πάχος 10mm, τα διαθέσιμα χρώματα της σειράς Trend, ανήκουν στην ποιοτική κατηγορία AC5/33, δηλαδή είναι ιδανικά για βαριά επαγγελματική χρήση.

Ακολουθούν ορισμένοι χρωματισμοί ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Trend θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

 

Lifestyle Tradition

Η σειρά Tradition της εταιρείας Floor Experts αποτελεί μια εξαιρετική σειρά καθώς μπορεί και συνδυάζει την καλή ποιότητα με την καλή τιμή. Η σειρά Tradition έχει πάχος σανίδας 12mm και είναι ποιοτικής κατηγορίας AC5/33 με εμφανής αρμούς. Είναι ιδανική για βαριά χρήση ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και στο δάπεδο της κουζίνας λόγω της ανθεκτικότητάς της.

Οι χρωματισμοί μιμούνται τις αποχρώσεις του φυσικού δρυ ενώ μπορείτε να βρείτε και πιο έντονες λεπτομέρειες ρόζων και νερών για μια πιο φυσική αίσθηση.

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα της σειράς αυτής ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να τα βρείτε και να τα κατεβάσετε πατώντας εδώ.