Γερμανικά δάπεδα laminate MYFLOOR κατηγορίας AC5

 

Γερμανικά δάπεδα laminate MYFLOOR κατηγορίας AC5

Η σειρά δαπέδων laminate Myfloor της εταιρείας Swiss krono αποτελεί μια ιδανική λύση για δάπεδα με μεγάλες απαιτήσεις και για χώρους που δέχονται μεγάλες καταπονήσεις και υψηλή επισκεψιμότητα κοινού καθώς όλα τα πατώματα Myfloor ανήκουν στην ποιοτική κατηγορία AC5. Είναι δηλαδή δάπεδα πιστοποιημένα για βαριά επαγγελματική χρήση. Στα δάπεδα laminate myfloor υπάρχουν συλλογές 8, 10 και 12 χιλιοστών με εμφανή αρμό αλλά και χωρίς αρμό. Όλα τα δάπεδα διαθέτουν το πρωτοποριακό σύστημα κουμπώματος Express Click. Επίσης υπάρχουν και δάπεδα μεγάλων διαστάσεων για μεγάλους χώρους.

Η εταιρεία Domical διαθέτει όλα τα δάπεδα laminate Myfloor σε πολύ χαμηλές τιμές και με δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

                                  

Λίγα λόγια για τις προδιαγραφές των πατώμάτων laminate Swiss krono.

Αποτελούνται από 4 στρώματα:

1) Λεία προστατευτική ταινία. Η λεία προστατευτική ταινία αποτελείται από εκατομμύρια μόρια οξειδίου αλουμινίου ανά τετραγωνικό μέτρο το οποίο δρά προληπτικά ενάντια στα γδαρσίματα, τα σημάδια μετακίνησης αντικειμένων και προσφέρει υψηλότερη αντοχή κατά της φθοράς.

2) Διακοσμητική ταινία ποτισμένης μελαμίνης. Η διακοσμητική επιφάνεια είναι ποτισμένη με ρετσίνι μελαμίνης και είναι διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

3) Ανώτερη ανθυγρή ποιότητα υψηλής πυκνότητας ινών τροπικού ξύλου (HDF). Το HDF είναι κατασκευασμένο από ίνες τροπικού ξύλου συμπιεσμένες κάτω απο υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή πίεση το οποίο είναι ποτισμένο με επεξεργασία CoreGuard για ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση στο νερό και την υγρασία.

4) Ισορροπημένο υπόστρωμα για σταθερότητα. Το υπόστρωμα στην κάτω επιφάνεια ισορροπεί το Laminate προσφέροντας σταθερότητα. Είναι επίσης ποτισμένο με ρετσίνι το οποίο καθιστά δυσκολότερο να το διαπεράσει η υγρασία και το νερό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια από τα δάπεδα Myfloor Lodge 8mm

Ακολουθούν δείγματα από τη σειρά Villa 12mm

Για τις τιμές των πατωμάτων Myfloor επισκευθείτε την έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310911361.