Κουρτινόβεργες

ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ

Η εταιρεία Domical διαθέτει ποιοτικές κουρτινόβεργες σε διάφορα σχέδια ενώ υπάρχουν ακόμα περισσότεροι χρωματισμοί ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στυλ που εσείς θέλετε να έχει ο χώρος σας.

Υπάρχουν μονές και διπλές κουρτινόβεργες σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί και δεύτερο παράλληλο οδηγό. Τα βασικά στυλ των βεργών είναι σε χρώμα inoxμπρονζέ και τέλος χρυσόΠαρ’ όλα αυτά διαθέτουμε και συλλογές όπου οι χρωματισμοί είναι ακόμα περισσότεροι.

Το ύφος των κουρτινόβεργων ποικίλει καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Από σχέδια σε πιο ρουστίκ γραμμές έως τις πιο μοντέρνες και μίνιμαλ υφές, οι κουρτινόβεργες που θα βρείτε στην εταιρεία Domical θα μπορέσουν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο τις τοποθετήσετε.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά σχέδια και διάφοροι χρωματισμοί σε πιο παιδικό στυλ για να τοποθετηθούν σε υπνοδωμάτια αλλά και χώρους όπου παίζουν και κινούνται παιδιά.

Τέλος η εταιρεία Domical διαθέτει συνεργείο που αναλαμβάνει την μεταφορά και την τοποθέτηση στο χώρο σας.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα από τα διαθέσιμα σχέδια που θα βρείτε στην έκθεσή μας. Για ένα καλύτερο δειγματισμό αλλά και μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα σας προτρέπαμε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.