ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ LAMINATE

Η εταιρεία DOMICAL διαθέτει ποιοτικές εσωτερικές πόρτες laminate. Οι πόρτες laminate είναι ανθεκτικές στον ήλιο την υγρασία και στα γρατζουνίσμτα.

Κατασκευή πόρτας: Πλαίσιο πόρτας ξύλινο, τύπου FINGERJOINT γεμισμένο µε σταθεροποιητικό πυρήνα HONEYCOMB. Η πόρτα είναι καλυμμένη και από τις δύο πλευρές µε MDF ΠΑΧΟΥΣ 4mm. Στη βασική έκδοση περιλαμβάνονται 3 μεντεσέδες, κλειδαριά και λάστιχα περιμετρικά της κάσας.

Διατίθενται σε 37 διαφορετικούς χρωματισμούς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένους από αυτούς. Πολλά από τα χρώματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα ήταν καλύτερα να επισκεφτείτε την έκθεσή μας για να τα δείτε με τα πραγματικά τους χρώματα.

 

Κατασκευή κάσας: Η κάσα κατασκευάζεται από πλακάζ και το περβάζι είναι από κόντρα-πλακέ. Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται είναι δύο συστατικών (πολυουρεθάνης) - πολύ σημαντικό για την υγρασία. Η εσωτερική πόρτα μπορεί να έχει πομπέ κάσα ή ίσια.

 

Εκτός από την επίπεδη πόρτα υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν οριζόντιες ή κάθετες ρίγες inox καθώς και παντογραφικό σχέδιο. Ακολουθούν κάποια από τα σχέδια με ρίγες inox.

 

Επίσης υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης τζαμιού σε διάφορα σχέδια, όπως αποτυπώνονται στις εικόνες που ακολουθούν.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

· MDF πάχους 4mm επενδυμένο με Α’ ποιότητας laminate

· Περιμετρικό finger joint 40mm με εσωτερική ενίσχυση στην κλειδαριά και στο κάτω μέρος του θυρόφυλλου

· Χαρτοκυψέλη πάχους 35mm εμποτισμένη με ρητίνη

· Μεντεσέδες 3

· Κάσα πλακάζ οβάλ ή ίσια

· Περβάζια πλακάζ κουμπωτά  οβάλ ή ίσια

· Εσωτερική στρόγγυλη κλειδαριά και λάστιχο περιμετρικό

· Διαστάσεις θυρόφυλλου (63cm- 68cm-73cm-78cm-83cm-88cm-93cm)

· Ανώτερο ύψος θυρόφυλλου 212,5cm