Ημιμασίφ ξύλινα δάπεδα

ΗΜΙΜΑΣΙΦ ΔΡΥΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα ημιμασίφ δάπεδα, είναι ξύλινα δάπεδα τριών στρώσεων που η επάνω στρώση είναι ξύλο δρυς, ιρόκο κλπ. Τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο που τοποθετείται και το laminate πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο: πλακάκι, μάρμαρο, παλιό ξύλο, ψευτοπάτωμα και τσιμεντοκονία και έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση με το κλασικά ξύλινα δάπεδα που όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά με τα κλασικά παρκέ είναι ότι τοποθετείται πολύ πιο εύκολα και είναι ήδη γυαλισμένο. Δεν απαιτείται δηλαδή καμία εργασία πέρα από την πλωτή τοποθέτηση.

Τα ημιμασίφ δάπεδα αποτελούν ιδανική λύση για ανακαινίσεις.

Το ημιμασίφ δάπεδα που θα βρείτε στην εταιρεία μας είναι ευρωπαϊκών εταιρειών και βγαίνουν σε αρκετά χρώματα δρυ (φυσικό λευκό γκρι κλπ) και σε ιρόκο. Σε κάθε χρώμα υπάρχει τρισάνιδο αλλά και μονοσάνιδο με εντυπωσιακές μεγάλες σανίδες.

Η εταιρία Domical, αναλαμβάνει και την τοποθέτηση του συγκεκριμένου δαπέδου. Το συνεργείο μας, άριστα καταρτισμένο και με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση διάφορων δαπέδων έρχεται στο χώρο σας και με βάση τις προδιαγραφές και τις ιδιαιτερότητες του κάθε υλικού αναλαμβάνει την πλήρη τοποθέτηση.

 Οι διαθέσιμες επιλογές σε χρώματα κινούνται από ρουστίκ σχέδια αλλά και πιο απαλούς φυσικούς χρωματισμούς.

 

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα δείγματα από τα ημιμασίφ δάπεδα της εταιρίας Tarkett.

Για ένα καλύτερο δειγματισμό θα σας προτείναμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεσή μας Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.