Δάπεδα laminate

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα δάπεδα laminate εώς 31/5/2024

7mm AC3/31 8,90 ευρώ+φπα(2 κωδικοί KronoOriginal)

8mm AC4/32 9,80ευρώ+φπα (3 κωδικοί KronoOriginal και Floor-Experts)

10mm AC5/33 13,80 ευρώ+φπα (6 κωδικοί KronoOriginal Supreme Vario)

και εώς 6 άτοκες δόσεις σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ σε κωδικούς με μικρή διαθεσιμότητα

 

 

 

Η εταιρεία Domical έχει εντάξει στα προϊόντα της δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Συγκεκριμένα διαθέτει δάπεδα laminate, προγυαλισμένα ημιμασίφ ξύλινα δάπεδα, βυνιλικά δάπεδα LVT, πλαστικά δάπεδα καθώς και Deck WPC για εξωτερικούς χώρους και περιφράξεις.

Laminate

Στον χώρο τον laminate, η Domical διαθέτει μια συλλογή με περισσότερα από 200 σχέδια laminate όλων των τύπων 7810 και 12 mm, με εμφανή αρμό ή χωρίς αρμό όλων των ποιοτικών κατηγοριών AC3/31, AC4/32, AC5/32 και AC5/33. Κανονικών και μεγάλων διαστάσεων με λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια και σε πολλά χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Σε κάθε χρώμα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές με αρκετές αποχρώσεις, με ρόζους ή χωρίς με μονοσάνιδη, δισάνιδη ή τρισάνιδη εμφάνιση, με διάφορες υφές  κλπ.

Όλες οι σειρές laminate που διαθέτουμε έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως BlaueEngel και Pefc και είναι κατασκευασμένα σε ευρωπαϊκά εργοστάσια.

Επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και τοποθέτηση:

· Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας προτείνουμε το ανάλογο δάπεδο. Laminate, ημιμασίφ ξύλινο δάπεδο, lvt και πλαστικά δάπεδα είναι οι επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση της μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ποιοτήτων.

· Μετά την επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και εφόσον θελήσετε να τοποθετήσουμε εμείς το δάπεδο, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, τον μετράμε ακριβώς και καταγράφουμε όλα τα υλικά που θα χρειαστούν εκτός από το δάπεδο όπως προφίλ κλπ καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν την σωστή τοποθέτηση του πατώματος όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών κλπ.

· Στη συνέχεια και εφόσον σχεδόν όλα τα πατώματα είναι ετοιμοπαράδοτα κανονίζουμε την ημέρα της τοποθέτησης. Η εταιρεία μας διαθέτει, υπεύθυνο και απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο στην τοποθέτηση δαπέδων το οποίο διαθέτει πιστοποίηση ISO. Το συνεργείο μας εξυπηρετεί άμεσα και σε πολύ γρήγορο χρόνο. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του δαπέδου ενός σπιτιού ολοκληρώνεται μέσα σε μια ημέρα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται προβλήματα ειδικά εάν το σπίτι κατοικείται.

· Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται εκτός από την τοποθέτηση όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών, η επανατοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας καθώς και τις μεταφορές των επίπλων κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Επίσης διάφορα μερεμέτια όπως επισκευές στο παλιό ξύλινο δάπεδο, στοκαρίσματα κλπ.

 

Η εταιρεία Domical εισάγει δάπεδα laminate της εταιρείας Floor Experts και Krono Original τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τα δάπεδα αυτά, είναι γνωστά για την άριστη ποιότητά τους όσον αφορά την αντοχή στην τριβή αλλά και την ομορφιά τους καθώς οι υφές της απομίμησης ξύλου συνυπάρχουν με τους ρεαλιστικούς χρωματισμούς. Συνδυάζονται αρμονικά με τον χώρο σας καθώς τα χρώματα τα οποία εισάγουμε, φροντίσαμε, να καλύπτουν τόσο τις θερμές αποχρώσεις όσο και τις πιο ψυχρές.

Παράλληλα, τα δάπεδα της εταιρείας Floor Experts αλλά και τα δάπεδα Krono Original, καλύπτουν κάθε ανάγκη και χρήση μιας και θα τα βρείτε σε διάφορα πάχη, 7, 8, 10mm και σε όλες τις ποιοτικές κατηγορίες, AC3/31, AC4/32 και AC5/33, για οικιακή, ημιεπαγγελματική και βαριά επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, διαθέτουν πιστοποίηση ανθυγρότητας αλλά και όλες τις άλλες απαραίτητες πιστοποιήσεις BlaueEngel και Pefc καθώς κατασκευάζονται σε ευρωπαϊκά εργοστάσια σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τα δάπεδα εισαγωγής μας, είναι ετοιμοπαράδοτα σε πολύ χαμηλές τιμές χωρίς να υπάρχει κάποια έκπτωση στην ποιότητα των υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες για τα δάπεδα αυτά θα βρείτε πατώντας εδώ.

 

Η εταιρεία μας, εισάγει τα συγκεκριμένα δάπεδα και με αυτόν τον τρόπο, μπορεί και σας δίνει εξαιρετικές τιμές, σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα χωρίς κάποια έκπτωση στην ποιότητα των υλικών.

Παρακάτω θα βρείτε δείγματα από τις παραπάνω σειρές. Για ένα καλύτερο δειγματισμό θα σας προτείναμε να επικσεφτείτε την έκθεσή μας, Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.

 

Original Classic (χωρίς εμφανή αρμό, 7mm, AC3/31)

 

Lifestyle Classic (χωρίς εμφανή αρμό, 7mm, AC3/31)

 

Lifystyle Cosmoflooritan (χωρίς εμφανή αρμό, 8mm, AC4/32)

 

Lifestyle Modern (με εμφανή αρμό ανάμεσα στις σανίδες, 8mm, AC4/32)

 

Lifestyle Catwalk (χωρίς εμφανή αρμό ανάμεσα στις σανίδες, 8mm AC4/32).

 

Original Spirit (με εμφανή αρμό, 8mm, AC4/32)

 

Original Touch (με εμφανή αρμό, 10mm, AC4/32)

 

Δάπεδα laminate Krono Original Supreme Vario

Επιπλέον, η εταιρεία Domical, εισάγει και δάπεδα της εταιρείας Krono Original, η οποία με τη σειρά της αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ξύλινων δαπέδων και laminate. 

Η σειρά Supreme Vario, με συνολικό πάχος 10mm και ποιοτικής κατηγορίας AC5/33, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό χωρίς κανένα άγχος φθοράς. Τόσο το συνολικό της πάχος όσο και η ποιοτική κατηγορία της σειράς την καθιστά μια από της πιο ποιοτικές επιλογές της αγοράς ενώ ο συντελεστής αντοχής στο νερό την εντάσσει και αυτή στα ανθυγρά δάπεδα.

Και η σειρά Supreme Vario της εταιρείας Krono Original, δίνει στο χώρο σας μια φυσική εικόνα καθώς διαθέτει πληθώρα χρωμάτων σε απαλούς και φυσικούς τόνους.

Η εταιρεία Domical, εισάγει τα δάπεδα της εταιρείας Krono Original σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Παρακάτω θα δείτε τα διαθέσιμα χρώματα.

 

 

 

Αδιάβροχο Δάπεδο Krono Original Binyl Pro

Η σειρά Binyl Pro, με συνολικό πάχος 8mm και ποιοτικής κατηγορίας AC5/33, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό χωρίς κανένα άγχος φθοράς. Τόσο το συνολικό της πάχος όσο και η ποιοτική κατηγορία της σειράς την καθιστά μια από της πιο ποιοτικές επιλογές της αγοράς ενώ ο συντελεστής αντοχής στο νερό την εντάσσει στα αδιάβροχα δάπεδα.

Στο σύστημα O.R.C.A. οι ίνες ξύλου υποβάλλονται σε πολλαπλή μηχανική επεξεργασία σε μια ειδική διαδικασία παραγωγής. Για τις σανίδες O.R.C.A., έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό, βιολογικό σύνδεσμο που περιβάλλει ακόμη και τις πιο λεπτές ίνες και ούτω καθεξής τις απομονώνει από την υγρασία. Ως αποτέλεσμα, οι σανίδες παρουσιάζουν εξαιρετικά χαμηλή διόγκωση.

  • αποτελείται από 90% CO2-neutral, φυσικό ξύλο
  • παράγεται σε ελεγχόμενα δάση

  • οργανική σανίδα και πιστοποίηση A+ για την εσωτερική ατμόσφαιρα

  • δεν διαθέτει PVC
  • πιστοποιημένο από το eco-INSTITUT
  • βραβευμένο με “Blue Angel” ecolabel​

Περισσότερες πληροφορίες για τα δάπεδα Binyl Pro, πατήστε εδώ.

 

 

Floor Experts

Η εταιρεία Floor Experts διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε σειρές laminate με διάφορα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενώ θα βρείτε ακόμα μεγαλύτερη επιλογή σε διαθέσιμα χρώματα και σχέδια. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Domical διαθέτει laminate δάπεδα της Floor Experts, σε πάχος 7mm, 8mm, 10mm αλλά και 12mm. Επιπλέον θα βρείτε laminate απ' όλες τις ποιοτικές κατηγορίες (AC3/31, AC4/32, AC5/33).

Οι διαθέσιμες σειρέ που θα βρείτε στο site μας αλλά και στην έκθεσή μας αποτελούν μια εξαιρετική λύση τόσο για δωμάτια σπιτιών όσο και για επαγγελματικούς χώρους με βαριά χρήση.

Παρακάτω θα βρείτε εικόνες από laminate της σειράς Lifestyle.

Περισσότερα δείγματα από τις laminate σειρές της εταιρίας Floor Experts θα βρείτε πατώντας εδώ.

 

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή επισκευθείτε μας στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.