Οικονομικά δάπεδα laminate της SWISS KRONO

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ LAMINATE ΤΗΣ SWISS KRONO

Οικονομικά δάπεδα laminate Superior της Swiss Krono

Η εταιρεία Domical διαθέτει δάπεδα laminate εξαιρετικής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα για τις περιπτώσεις που ο πελάτης δεν θέλει να δαπανήσει πολλά χρήματα για το καινούριο του δάπεδο αλλά θέλει παράλληλα το δάπεδο του να είναι ποιητικό προτείνουμε τις συλλογές SUPERIOR της κορυφαίας εταιρείας SWISS KRONO.

Όλα τα laminate πατώματα της σειράς SUPERIOR διαθέτουν πιστοποίηση BLAUE ENGEL και PEFC.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές. Για καλύτερο δειγματισμό επισκευθείτε μας στη έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα και δείτε από κοντά όλα τα δάπεδα μας σε μεγάλες επιφάνειες

 

ADVANCED PLUS

Η συλλογή ADVANCED PLUS αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δάπεδα 8mm. Είναι κλάσης AC4/32 δηλαδή κατάλληλο για οικικακή και μέτρια επαγγελματική χρήση. Διαθέτει σύστημα Express Click και αποτελείται από 5 χρώματα με εμφανή αρμό.

 

PROGRESS

Η συλλογή PROGRESS που αποτελείται επίσης από 5 χρώματα είναι και αυτή κλάσης AC4/32 διαθέτει σύστημα Express Click και έχει εμφανή αρμό. Το χαρακτηριστικό που την κάνει να διαφέρει είναι το πάχος της 10mm καθιστόντας την την ιδανική λύση για κάποιον που θέλει ένα στιβαρό δάπεδο σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή.

 

STANDARD

Στις συλλογές SUPERIOR ανήκει και η ιδιαίτερα οικονομική σειρά STANDARD που αποτελεί ιδανική λύση για μικρά σπίτια αλλά και για μικρά γραφεία. Το πάχος της είναι 7mm και η κλάση της AC3/31 κατάλληλο δηλαδή για οικιακή χρήση.