Δάπεδα Tarkett

 

Δάπεδα Tarkett

Η εταιρεία DOMICAL διαθέτει πλέον όλα τα προϊόντα της Tarkett η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κάθε είδους δαπέδου στον κόσμο.

Στην έκθεση μας θα βρείτε όλες τις κλασικές λύσεις όπως laminateξύλινα ημιμασίφ πατώματαβινυλικές λωρίδες και βινυλικά ρολά αλλά και όλα τα εξειδικευμένα δάπεδα της Tarkett όπως, δάπεδα ομοιοεγενή ή ετερογενή για νοσοκομεία και χώρους βαριάς επαγγελματικής χρήσης, πλαστικά αθλητικά δάπεδα κα.

 

Σανίδες βινυλίου

Με απεριόριστους συνδυασμούς για κάθε είδος σπιτιού, οι σανίδες βινυλίου iD Essential 30 της εταιρίας Tarkett μπορούν να δώσουν στο χώρο σας μια νέα μοντέρνα εικόνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά βινυλίου iD Essential 30 θα βρείτε πατώντας εδώ.

 

Πλαστικά δάπεδα

Στον τομέα των πλαστικών δαπέδων η εταιρία Domical σας προτείνει τις σειρές Exclusive 240, Exclusive 260 και Exclusive 300+.

Από απλούς χρωματισμούς, σε μίνιμαλ γραμμές μέχρι ιδιαίτερα σχέδια με έντονους χρωματισμούς, και οι τρεις σειρές μπορούν και καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα δείγματα των σειρών αυτών. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και ακόμα περισσότερα σχέδια σχετικά με τα πλαστικά δάπεδα της εταιρίας Tarkett πατήστε εδώ.

 

Ημιμασίφ ξύλινα δάπεδα

Τα ημιμασίφ δάπεδα, είναι ξύλινα δάπεδα τριών στρώσεων που η επάνω στρώση είναι ξύλο δρυς, ιρόκο κλπ. Τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο που τοποθετείται και το laminate πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο: πλακάκι, μάρμαρο, παλιό ξύλο, ψευτοπάτωμα και τσιμεντοκονία και έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση με το κλασικά ξύλινα δάπεδα που όλοι γνωρίζουμε.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα δείγματα από τα ημιμασίφ δάπεδα της εταιρίας Tarkett.

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα από τα ημιμασίφ της εταιρίας Tarkett. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και εικόνες πατήστε εδώ.

 

Αθλητικά δάπεδα

Η σειρά Omnisports Excel (8.3 mm) της εταιρίας tarkett είναι ένα βινυλικό αθλητικό δάπεδο που παρέχει πλήρη ασφάλεια και εξαιρετική απόδοση.

Εγκεκριμένη από μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, η σειρά αυτή αποτελεί την ιδανική λύση για γήπεδα όπως handballvolley ή basket τόσο δημοτικών σχολείων αλλά και γυμνασίων ή λυκείων. Η σειρά Omnisports Excel (8.3 mm) έχει ειδική επίστρωση τεχνολογίας Top Clean XP για επιπλέον αντοχή στην χρήση και την τριβή.​

Ενδεικτικά θα βρείτε ορισμένες φωτογραφίες από την σειρά Omnisports Excel (8.3 mm) στις παρακάτω εικόνες ενώ ακόμα περισσότες πληροφορίες για την σειρά αυτή θα βρείτε εδώ.

 

Ομοιγενή πλαστικά δάπεδα

Σχεδιασμένες για σχολείαπαιδικούς σταθμούς αλλά και νοσοκομεία, οι διάφορες σειρές της εταιρίας Tarkett παρέχουν αξιοπιστία και εξαιρετική αντιστοιχία ποιότητας – τιμής.

Η σειρά iQ Granit της εταιρίας Tarkett ενδείκνυται για βαριά επαγγελματική χρήση, η σειρά Standard Plus (2.0mm) προορίζεται για χώρους νοσοκομείωνοίκων ευγηρίας κα. Το iQ Toro SC είναι ένα αντιστατικό αγώγιμο δάπεδο για χρήση σε χειρουργεία, αίθουσες ακτινογραφιών ενώ τέλος η σειρά Vylon Plus αποτελεί μια λύση για πολλές χρήσεις, όπως χώρους νηπιαγωγείων, σχολείων, νοσοκομείων, σε εξαιρετικές τιμές.

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα από την κάθε σειρά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει όλες τις εργασίες πέρα από την προμήθεια των δαπέδων από την σωστή προετοιμασία του υπάρχοντος δαπέδου μέχρι την σωστή και με κάθε λεπτομέρεια τοποθέτηση του καινούριου δαπέδου. Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξειδικευμένο και διαθέτει πιστοποίηση ISO στην επίστρωση δαπέδων. 

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια και δειγματισμό των δαπέδων της εταιρίας Tarkett επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή επισκευθείτε μας στην έκθεση μας στη οδό Υμηττού 40.