Πρεσαριστά δάπεδα Quick-step

 

Πρεσαριστά δάπεδα Quick-step

Γιατί θα αγαπήσετε τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step

Τι είναι το πρεσαριστό δάπεδο;

Το πρεσαριστό είναι ένα δάπεδο με στρώσεις, δομημένο γύρω από υδατοστεγανό, κολλημένο, υψηλής πυκνότητας συνθετικό ξύλο (HDF). Όλα τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step αποτελούνται από τέσσερις διαφορετικές στρώσεις:

Μια διαφανή, ανθεκτική στη φθορά, επικάλυψη που παρέχει προστασία από λεκέδες, χτυπήματα, χαραγές, κάψιμο και χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης.

Μια στρώση σχεδίασης: μια υψηλής ανάλυσης φωτογραφία πραγματικού ξύλου ή πλακιδίων που αναπαράγεται με τη χρήση περίπλοκων τεχνικών εκτύπωσης και υφίσταται φινίρισμα με ρητίνη μελαμίνης.

Μια εξαιρετικά ανθεκτική και σταθερή, ανθεκτική στην υγρασία, κολλημένη κεντρική σανίδα HDF.

Μια στρώση εξισορρόπησης, η οποία εγγυάται μια άριστα ισορροπημένη σανίδα, η οποία δεν θα κυρτώνει ούτε θα καμπυλώνει όταν εγκαθίσταται σωστά και συντηρείται με τον κατάλληλο τρόπο.

Ανθεκτικό στα πάντα, ακόμα και στο νερό!!

Τέσσερις από τις συλλογές πρεσαριστών δαπέδων μας- Majestic, Impressive, Impressive Ultra και Eligna- διαθέτουν υδροαπωθητική επίστρωση HydroSeal. Η επιφάνεια του δαπέδου είναι πλήρως στεγανοποιημένη και έτσι βακτήρια, ακαθαρσίες,ακόμα και πιτσιλιές δεν μπορούν να διεισδύσουν σε αυτό. Μπορείτε απλά να σκουπισετε το δάπεδο με υγρό πανί, αφήνοντας την επθφάνεια καθαρή και υγιεινή. Αυτά τα υδατοαποθητικά δάπεδα κάνουν το καθάρισμα πιο εύκολο από ποτέ!!

Εύκολη συντήρηση

Με τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step, είναι πραγματικά εύκολο να διατηρείτε καθαρό και όμορφο το δάπεδο του σπιτιού σας. Όταν συνδυάζονται με το σωστό υπόστρωμα και εγκαθίστανται ως πλωτό δάπεδο, οι σανίδες δαπέδου είναι άριστα κατάλληλες και για υποδαπέδια θέρμανση ή/και ψύξη.

Έως και 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή στη χάραξη

Το πατενταρισμένο, προστατευτικό άνω στρώμα Scratch Guard διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε το όμορφο, φυσικής εμφάνισης, δάπεδό σας για πολλά χρόνια. Η εξαιρετικά ανθεκτική στρώση καθιστά το πρεσαριστό δάπεδο Quick-Step έως και δέκα φορές πιο ανθεκτικό σε μικροχαραγές.

Άριστη αντίσταση στα χτυπήματα

Στην καρδιά του πρεσαριστού δαπέδου σας βρίσκεται ένα κορυφαίας ποιότητας, υψηλής πυκνότητας συνθετικό ξύλο (HDF). Σε συνδυασμό με το άνω στρώμα Scratch Guard, αυτό προσφέρει στο δάπεδό σας τη βέλτιστη δυνατή προστασία από ζημιά λόγω πτώσης αντικειμένων, ψηλών τακουνιών, κ.λπ.

Χύθηκε κάποιο ποτό; Μην φοβάστε!

Η ανθεκτική στο νερό, κολλημένη πλάκα βάσης και η αντοχή σε εφελκυσμό των συστημάτων κουμπώματος που χρησιμοποιούμε, παρέχουν άριστη προστασία από σταγόνες υγρών και από την επιφανειακή υγρασία.

Σταθερός ήχος για ευχάριστη ατμόσφαιρα

Σε συνδυασμό με ένα υπόστρωμα Quick-Step, οι κεντρικές σανίδες που χρησιμοποιούνται για τα δάπεδά μας έχουν βελτιστοποιηθεί για καθημερινή χρήση και παράγουν έναν σταθερό, ευχάριστο ήχο.

Χωρίς ξεθώριασμα χρώματος

Φοβάστε να μετακινήσετε τα έπιπλα επειδή έχετε ανοιχτόχρωμο δάπεδο; Με τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step μπορείτε να αλλάζετε τις θέσεις τους όσο θέλετε. Όταν εκτίθενται σε κανονικά επίπεδα φωτός (του ήλιου), τα δάπεδά μας διατηρούν την αρχική τους απόχρωση, για πολλά χρόνια.

Μόνιμα αντιστατικά

Κάθε δάπεδο Quick-Step έχει υποστεί κατεργασία με αντιστατική επίστρωση. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ενοχλητικά ηλεκτροστατικά φορτία. Επιπλέον, χάρη στην επεξεργασία αυτή, τα δάπεδά μας έλκουν σημαντικά λιγότερη σκόνη σε σύγκριση με άλλα δάπεδα.

Majestic

Μακριές και φαρδιές σανίδες 9,5mm με την πιο φυσική εμφάνιση,καθώς καιτεχνολογία αντοχής στο νερό, για πραγματικά πολυτελή εμφάνιση

Impressive Ultra

Μεσαίες σανίδες πάχους 12mm με την πιο φυσική εμφάνιση, τεχνολογία αντοχής στο νερό και προηγμένη προστασία επιφάνειας. 

Eligna

Κομψή σανίδα 8mm με υδροαπωθητική τεχνολογία και λείο φινίρισμα για ομοιόμορφη εμφάνιση του εσωτερικού σας χώρου

Largo

Μακριές σανίδες πάχους 9,5mm με διακριτική μικρή λάξευση που προσδίδει βάθος στον εσωτερικό σας χώρο.

 

Για τα υπόλοιπα δάπεδα που διαθέτουμε πατήστε ΕΔΩ