Βινυλικά δάπεδα LVT

 

Βινυλικά δάπεδα LVT

Η εταιρεία Domical έχει εντάξει στα προϊόντα της δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.  Συγκεκριμένα διαθέτει δάπεδα laminate, προγυαλισμένα ημιμασίφ ξύλινα δάπεδα, βυνιλικά δάπεδα LVT, πλαστικά δάπεδα καθώς και Deck WPC για εξωτερικούς χώρους και περιφράξεις.  

Επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και τοποθέτηση

· Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας προτείνουμε το ανάλογο δάπεδο. Laminate, ημιμασίφ ξύλινο δάπεδο, lvt και πλαστικά δάπεδα είναι οι επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση της μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ποιοτήτων.

· Μετά την επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και εφόσον θελήσετε να τοποθετήσουμε εμείς το δάπεδο, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, τον μετράμε ακριβώς και καταγράφουμε όλα τα υλικά που θα χρειαστούν εκτός από το δάπεδο όπως προφίλ κλπ καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν την σωστή τοποθέτηση του πατώματος όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών κλπ.

· Στη συνέχεια και εφόσον σχεδόν όλα τα πατώματα είναι ετοιμοπαράδοτα κανονίζουμε την ημέρα της τοποθέτησης. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επίσημο, υπεύθυνο και απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο στην τοποθέτηση δαπέδων το οποίο διαθέτει πιστοποίηση ISO. Το συνεργείο μας εξυπηρετεί άμεσα και σε πολύ γρήγορο χρόνο. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του δαπέδου ενός σπιτιού ολοκληρώνεται μέσα σε μια ημέρα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται προβλήματα ειδικά εάν το σπίτι κατοικείται.

· Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται εκτός από την τοποθέτηση όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών, η επανατοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας καθώς και τις μεταφορές των επίπλων κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Επίσης διάφορα μερεμέτια όπως επισκευές στο παλιό ξύλινο δάπεδο, στοκαρίσματα κλπ.

 

Βινυλικές λωρίδες (LVT)

Τα δάπεδα LVT είναι ιδανικά για καταστήματα γραφεία και γενικά για χώρους με μεγάλη κίνηση ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και το κυριότερο είναι τελείως αδιάβροχα. Η εμφάνιση τους είναι ίδια με αυτή του laminate. Η τοποθέτηση γίνεται με δύο τρόπους είτε κολλητά αφού πρώτα γίνει η κατάλληλη επεξεργασία στο ήδη υπάρχον δάπεδο είτε κουμπωτά. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία τόσο χρωμάτων όσο και ποιοτήτων. Η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια συλλογή LVT δαπέδων των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιρειών και κυρίως της κορυφαίας εταιρείας δαπέδων Tarkett.

 

Σειρά βινυλικών δαπέδων 3mm πάχος Wear layer 0,5

    DW3154

   DW1901

    DW3113

   DW1402

 DW3210

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για δειγματισμό των δαπέδων επισκευθείτε την έκθεση μας, Υμηττού 40 Κάτω Τούμπα ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310911361 και 6977685119.

Δείτε εδώ έργο της εταιρείας μας με δάπεδ LVT

Σε όλα τα δάπεδα της εταιρείας μας υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.